Вече ви разказахме, че Vbox7 събра някои от най-любимите

...
  Вече ви разказахме, че Vbox7 събра някои от най-любимите
Коментари Харесай

Героите от "София Ден и Нощ" лице в лице с хейта. Как реагират на лоши коментари?

 

Вече ви разказахме, че Vbox7 събра някои от най-любимите герои от сериала „ София Ден и Нощ “. Докато си припомняхме най-забавните моменти от всички 500 епизода, надникнахме и зад кулисите на нещата, които до този миг бяха останали скрити от фена.

 

Виж още: Героите от София Ден и Нощ за първи път споделят най-горещите секрети към сериала

През трите години, в които се излъчваше сериала, а и след неговия край, героите от основните функции са натрупали хиляди почитатели. Днес, две години след свалянето на „ София Ден и Нощ “ от екран, почитателите не престават да се вълнуват от живота на своите любимци и да ги назовават с екранните им имена. 

Разбира се, славата постоянно върви ръка за ръка и с хейта. Всички те са добре осведомени с това, одобряват с усмивка и не се вглъбяват в неприятните мнения.

 

В трети епизод на Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно, Vbox7 изправи Димитър Илков (Дани), Кристиан Кирилов (Митака), Калина Иванова (Симона), Адриан Зурков (Марио), Теди Цветкова (Джулия) и Елизабет Фейм (Михаела) пред предизвикването да дават отговор на хейтърски въпроси и мнения. 

Виж още: Как са снимани секс сцените в " София Ден и Нощ " и кой кого ревнува в действителния живот

И до момента в който всички продължаваме да се питаме дали „ София Ден и Нощ “ ще се върне на екран - вижте по какъв начин реагираха? Имаше ли някой, който въпреки всичко се засегна и какви бяха реакциите им – гледайте цялото видео във Vbox7. 

Изображение: https://www.instagram.com/kalinaivanova10/, https://www.instagram.com/kristiankirilov13/, https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР